Esittely

Riutanharju on Etelä-Suomen suosituimpia tanssipaikkoja. Nuorekas tanssiyleisö, toimiva lava sekä Suomen paras tanssittava ohjelmisto keräävät yleisöä laajalta alueelta.

Riutanharjun tanssilava sijaitsee neljä kilometriä Riihimäen keskustasta länteen. Lava on rakennettu vuonna 1958. Lava on rengasmainen ja sen keskellä on pyöreä paviljonki. Tanssit aina lauantaisin vapusta syyskuun puoleenväliin.

Riutanharjulle on rakennettu uusi 200m² kahvilaravintola. Ulkopuolella on makkarakeidas sekä A-oikeuksin varustettu latoravintola. Tilavat WC:t, lämmin vesi sekä vartioitu narikka ovat käytettävissä. Lavaa uudistetaan jatkuvasti ja yleisön viihtyvyyteen kiinnitetään huomiota!

Maksuvälineinä käyvät pankkikortit ja käteinen.

Kahvilaravintola
Suuri, tilava n. 200 m² sisätiloissa oleva savuton kahvio. Monipuoliset juoma- sekä kahvileipävalikoimat. Baaritiski toimii kahdesta suunnasta ja vetää suurillakin yleisömassoilla hyvin.

Narikka
Sisällä tuloportaiden yläpäässä oleva vartioitu narikka.

Makkaragrilli
Maankuulu kyrsäkeidas lavan ja lippuluukun välillä. Ohittamaton ostospaikka kotiin lähdettäessä.

Latoravintola
Ravintola jolla A-oikeudet. Vanha romanttinen lato siirrettynä lavan taakse tuo sitä oikeaa lavatunnelmaa vuosien takaa. 80 henkilölle olevat tilat niin sisäpuolella kuin ulkoterasillakin. Voidaan varata alkuilloiksi yksityiskäyttöön.

pohjakartta

Majoituspaketti

Kysy bilepakettia:

Teatterihotelli Riihimäki
www.teatterihotelli.fi
Puh: 0100 7721

myynti@teatterihotelli.fi

Tilojen vuokraus

Vuokraamme tilojamme käyttöönne. Olipa tilaisuutenne iso tai pieni ja juhlan aiheenne taivaan ja maan väliltä, haluamme järjestää tilaisuutenne toivomallanne tavalla. Tanssi-iltoina voimme alkuillasta pitää latoravintolaa  varattuna yksityiskäyttöön. Mikäli tilaisuutenne on kokonaan yksityinen, antavat tilamme periksi isoihinkin tilaisuuksiin. Tarjoilun ja ohjelman laadimme toiveittenne mukaan, vaikkapa kokonaisuudessaan ns. avaimet käteen periaatteella. Kääntykää puoleemme tila-asioissa, saatte meiltä kaiken avun vaivattomasti yhdellä puhelinsoitolla +358 45 206 4310, Ravintolapäällikkö Jouni Hietanen.